Zakelijke website inrichten
Menustructuur laten inrichten Teksten toe laten voegen Foto's laten plaatsen
720
Zakelijke website
Website beheer
€ 720,00
Zoekfilters in laten stellen
Lever aan waarop men moet kunnen zoeken in jouw overzicht. Wij zorgen ervoor dat jouw overzicht doorzoekbaar wordt met alle gewenste zoekfilters.
180
Elk type website
Content beheer
€ 180,00
Zoeken met Google kaarten toevoegen
Zorg ervoor dat mensen op jouw website met filters en locaties kunnen zoeken op een Google kaart. Wij voegen Google kaarten toe op jouw website.
450
Platform, Vacaturesite
Content beheer
€ 450,00
Webshop product toe laten voegen
Lever jouw productteksten, foto’s en productkenmerken bij ons aan en wij zorgen ervoor dat jouw product netjes in jouw webshop gepubliceerd wordt.
90
Webshop
Content beheer
€ 90,00
Vacaturesite inrichten
Beschrijving: heb jij een vacaturesite laten bouwen en kom je er niet uit met de inrichting van de vacaturesite? Met deze ondersteuning ontzorgen wij jou volledig met de inrichting van de vacaturesite. Wij voegen zoekfilters toe, wij stellen de vacature eigenschappen in en maken jouw vacaturesite helemaal klaar voor Google for jobs. Wil jij je vacaturesite in laten richten? Wij stellen je menuopties in, voegen je webpagina’s toe en zorgen ervoor dat jouw formulieren uitkomen op jouw inbox. Na de
1170 euro
Vacaturesite
Website beheer
€ 1.170,00
Tekstpagina laten schrijven
Laat een tekst schrijven voor op jouw website. Een collega neemt contact met jou op om jouw wensen te bespreken en schrijft een tekst van +/-250 woorden.
180
Elk type website
Content beheer
€ 180,00
SEO landingspagina laten maken
Wij schrijven een zoekmachine vriendelijke tekst en publiceren die op jouw website. We zorgen ervoor dat Google de inhoud begrijpt.
450
Elk type website
SEO
€ 450,00
Profielpagina in laten richten
Lever alle gewenste profielkenmerken aan en wij zorgen ervoor dat die kenmerken op het profiel binnen jouw datingsite worden getoond.
180
Datingsite
Content beheer
€ 180,00
Platform inrichten
Heb jij een platform laten maken? Lever al jouw wensen bij ons aan en wij configureren jouw complete platform.
1620
Platform
Website beheer
€ 1.620,00
Join our CMS community
Inschrijven