• Vacatures zoeken met filters
  • Vacature alerts
  • Werkgever login

€ 1.999,00
€ 2.418,79 incl btw


Verwachte levertijd 14 dagen

Jij wilt een vacaturesite laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in vacaturebank opzetten. Een paneel waarmee werkgevers vacatures zelf kunnen publiceren, kandidaten die online kunnen reageren en wat dacht je van een beheeromgeving waarmee jij de volledige controle hebt?

Een vacaturesite maken die vindbaar is met zoekmachines, gekoppeld is met Google for jobs en dankzij een overtuigend design snel winstgevend is. Dat is waar wij voor staan.

Vacaturebank maken, we zorgen dat 't klikt

Een vacaturesite beginnen? Kies voor een partij met ervaring in vacaturesites. Een vacaturebank bouwen is voor ons dagelijkse kost. Vacature website laten maken die jouw doelgroep graag gebruikt? We zijn gedreven en gepassioneerd, daarmee brengen we jou verder.

  • Creatieve vacaturebank maken zonder in te leveren op usability;
  • We bouwen niet alleen wat jij vraagt, maar wat jij nodig hebt;
  • Jouw business is onze business. Wij zijn ons daarvan bewust;
  • We investeren in lange termijnrelaties met onze klanten.

Vacaturesite opzetten

Een vacaturesite opzetten die op ieder apparaat precies doet wat de doelgroep verwacht. Werkgevers willen vacatures publiceren op computers en kandidaten willen solliciteren op telefoons. Reacties wil jij misschien wel afleveren op horloges.

Werkgevers en werknemers kunnen op jouw vacaturebank optimaal profiteren. Daarnaast gaan wij een vacaturesite maken die zich automatisch aan het apparaat waarmee het bekeken wordt optimaliseert. Voor ons als vacaturesite bouwer is echt niets te gek.

Vacaturesite bouwen..

..is meer dan een mooi plaatje maken

Een zoekmachine vriendelijke structuur, een zelflerende navigatie en vacatures die volledig te begrijpen zijn voor zoekmachines. Dat is pas het begin. Ons online marketing team ondersteund met deskundige zoekwoordanalyes, SEO teksten en linkbuilding.

Een vacaturesite laten maken die bovenaan in Google kan komen? Wij leveren meetbaar resultaat met eenvoudige maandrapportages. Vindbare vacature website opzetten? De volledige expertise van de bouw tot aan het in de markt zetten hebben wij in huis.

Vacaturesite starten

Het doel van een vacaturesite starten is vaak inkomsten genereren. Dit kan met handmatig gesloten deals zoals veel recruiters dat doen. Echter zien werkgevers deze aanpak vaak als vervelend. Een vacaturesite maken die inkomsten automatisch genereert?

Met abonnementen voor werkgevers of met advertenties? Alles kan. Een vacaturesite opzetten die automatisch factureert. Een vacaturesite starten die daarmee eenvoudig winstgevend wordt. Zonder te veel administratieve handelingen. Daar helpen wij mee.

Vacature website maken met meetbaar succes

Een vacature website starten die rendement heeft? Het begint met eenvoudige rapportages. Waar komen jouw bezoekers vandaan, wat voor kandidaten solliciteren het meest en welke werkgevers publiceren de meeste vacatures? Jij vind alles terug in het rapportageprogramma.

Vervolgens passen we daar jouw vacaturebank op aan. Landingspagina's, automatische SEO met dynamische teksten gebaseerd op de zoekopdracht en heldere vacaturekenmerken. Jij beheert het allemaal zelf. Een vacaturesite maken met goede ROI?
 

Specifications
Prijs
1999 + 49 p/m
Levertijd
Online betalen
Klantenlogin
Vragen of advies?
#replace title#