• Overtollige voorraad veilen
  • Verkopen met spannend alternatief
  • Laat klanten online betalen

€ 3.999,00
€ 4.838,79 incl btw


Verwachte levertijd 20 dagen

Hoogwaardige veiling website opzetten die zijn concurrentie overschaduwt. De veilingsite die precies doet, wat jij verwacht. Een volledig geautomatiseerde veilingsite opzetten, waardoor je tijd overhoudt.

Jouw eigen veiling website starten, waarbij de makers voor jou door het vuur gaan. Ook na oplevering. Dat is de manier van werken die wij als marktleider in veilingsites gewend zijn. Jij wilt online veilen en geen commissie afdragen? Bij ons kan je jouw eigen veilig website laten bouwen.

Wij geven jouw verkoop een boost

Overtollige voorraad veilen. Genieten van inkomsten door middel van commissie. Of gewoon naast jouw eigen website jouw producten en diensten aanbieden via een spannend alternatief. Veilingsites geven extra inkomsten, zonder te veel inspanning.

Echt alles is mogelijk. Een machineveiling, bloemenveiling of executieveiling? Onze veilingsites zijn hot! Steeds meer ondernemers spelen daar handig op in. Van makelaars tot aan webwinkels. Van starters tot aan veilinghuizen. Online veiling opzetten?

Goede veilingsite opzetten

Is jouw doelgroep ingetogen of uitbundig? We gaan een veilingwebsite maken die precies doet wat jouw bezoeker verwacht. Met een e-mail of SMS bij elk overbod, snel naar kavels zoeken, eenvoudig registreren en snel kunnen bieden. Dat is pas het begin.

Eenvoudig te beheren veilingsite starten? Het is mogelijk met SiteCMS. Kavels toevoegen, een veiling publiceren en de veilingagenda bepalen. Je kunt het zelf. Door de geautomatiseerde administratie met facturatie hou je tijd over.

Jouw kavels hoog in Google

Een veilingsite opzetten die naadloos door Google begrepen wordt. Wij krijgen jouw kavels bovenaan in Google. Ons veilingplatform werkt snel en is logisch opgebouwd. Daardoor is jouw veilingsite echt 100% zoekmachine vriendelijk.

Wij werken met SEO en SEA. Goede zoekwoord analyses met logische teksten. Die publiceren wij op effectieve landingspagina's. Met Adwords geven wij jouw kavels een extra boost. Een veilingsite maken met een groot bereik? Wij regelen het!

Betrouwbare veilingsoftware

Na jarenlang innoveren is het ons gelukt om efficiënte online veilingsoftware te lanceren. De veilingsoftware draait op het stabiele Phalcon framework. Phalcon is tevens het snelste framework. Laat jouw bieders niet wachten op de veilingsoftware!

Wij maken als veilingsite bouwer gebruik van de nieuwe Node.js techniek. Met Node.js zijn ontwikkelaars er in geslaagd om op een server één miljoen verbindingen tegelijk te maken. Een professionele veilingsite maken begint bij stabiele veilingsoftware.

Eigen veilingsite beginnen

Een Veiling site opzetten die jijzelf beheert. Jouw eigen veilingsite starten die veilingen eerlijk laat verlopen en geautomatiseerd afhandelt. De veilingsite maken waarbij je door ons CMS tijd overhoudt voor andere zaken, zoals het realiseren van fantastische ervaringen.

Een veilingsite beginnen is de ingewikkeldste soort. Waarbij elke interactie even innovatief is. Toch zijn wij daar al tientallen keren in geslaagd. Jouw eigen veilingsite opzetten, waarbij honderden gebruikers tegen elkaar opbieden om zo fantastische producten te winnen.
 

Specifications
Prijs
3999 + 59 p/m
Levertijd
Pagina's
Zoeken met filters
Online betalen
Klantenlogin
Vragen of advies?
#replace title#