• Laat aanbieders aanbod plaatsen
  • Laat geïnteresseerden online betalen
  • Genereer inkomsten dankzij commissies

€ 1.999,00
€ 2.418,79 incl btw


Verwachte levertijd 14 dagen

Geld verdienen met vergelijken. Wil je een vergelijkingssite laten bouwen? Wij knallen met mooie, stabiele en snelle vergelijkingssites. Onze vergelijkingssoftware heeft zich al vaak genoeg bewezen. We kunnen een toffe vergelijkingssite maken waar jouw gebruikers zich helemaal thuis voelen en snel vinden wat ze nodig hebben. We doen het met plezier voor je. Dus, wil je een vergelijkingssite starten om wat cash binnen te halen? Hit us up!

Eigen vergelijkingssite bouwen

Wij zorgen ervoor dat het werkt. Een vergelijkingssite opzetten is echt niet zo moeilijk. Vernieuwingen zijn misschien niet meteen zichtbaar. Maar als je eenmaal in een goede vergelijkingssite duikt, zie je al snel dat er een stevig fundament moet zijn. En dat hebben wij!

Met een cool en gebruiksvriendelijk ontwerp; Jouw business is onze zorg, en daar verdiepen we ons in; We gaan voor langdurige relaties; We maken wat jij nodig hebt en waar je om vraagt.

Een vergelijkingssite opzetten

Met betrouwbare vergelijkingssoftware. Gewoon een toffe vergelijkingssite knallen die soepel draait met veel aanbod en bezoekers. Wil je een slimme vergelijkingssite starten? Dan snapt Google alles veel beter dan die andere jongens.

Dat is bij ons gewoon de standaard. We gebruiken het Phalcon framework. Met Elasticsearch hebben we ervoor gezorgd dat de database niet zwaar belast wordt als mensen zoeken. Zo maken we gewoon de snelste vergelijkingssites die er zijn.

Snel een vergelijkingssite maken

Waarom nu? Nou, steeds meer mensen vergelijken spullen online. Die vergelijkingssites zijn mega belangrijk geworden als je iets koopt op het internet. Mensen willen gewoon het beste product voor de minste euro's, dus checken ze die vergelijkingssites.

Slimme ondernemers spelen daar handig op in. Ze bieden steeds vaker hun spullen en services aan op die vergelijkingssites. En nadat je iets koopt, vragen ze je om een review, wat dan weer goed is voor die ondernemer op die vergelijkingssite. Slim toch?

Wil je een vergelijkingssite beginnen?

Een vergelijkinssite maken is echt makkelijk. Eerst moeten we ondernemers vinden die hun spullen of diensten op de site willen zetten. Daarna gaan we samen de vergelijkingssite opzetten. En uiteindelijk moeten we ervoor zorgen dat mensen je site kennen, en daar kunnen we je mogelijk bij helpen.

Zoek je iemand die gespecialiseerd is in vergelijkingssite bouwen? Met onze ervaring nemen we alles uit handen als het gaat om de opzet. Bij ons kun je een op maat vergelijkingssite laten maken maar we kunnen ook een standaard opzetten. We luisteren naar je wensen en je wordt betrokken bij elke stap van het proces.

Specificaties
Prijs
€1999 + €49 p/m
Levertijd
Zoeken met filters
Online betalen
Klantenlogin
Vragen of advies?
#replace title#