• Verzorg leden contact
  • Periodieke inkomsten
  • Wekelijkse software updates

€ 1.999,00
€ 2.418,79 incl btw


Verwachte levertijd 14 dagen

Dating software gezocht?

Dating software gezocht om leden te verbinden? Jij geniet daarmee van maandelijkse inkomsten met lidmaatschappen. Hoogstaand design, betrouwbare techniek en veel mogelijkheden. Dat zijn de karaktereigenschappen van onze dating software.

Datingsite laten maken? Leden matchen is nu makkelijker dan ooit. Breidt je ledenbestand snel uit en geef jouw leden een onvergetelijke date ervaring. Datingsite opzetten? Online dating van het hoogste niveau, daar zorgt onze dating software voor.

Goede dating software

Wilt je een datingsite beginnen? Sinds 2004 werken wij aan online dating software. Onze online dating software is doordacht, veilig en snel. Het is gebaseerd op Phalcon en Elasticsearch. Daardoor kunnen leden met de dating software jouw dating sotware gebruiken zonder pagina vernieuwingen.

Wanneer wij je datingsite maken, zal die met onze online dating software ook goed functioneren bij duizenden bezoekers. Wij werken niet met standaard datingscripts. Wij leveren een totaaloplossing, die gebaseerd is op goede en betrouwbare online dating software.

Dating software beheren

Profielen keuren en leden van support voorzien. Je kan het allemaal zelf. Ook krijg jij controle over de matchmaker. Zo bepaal jij de profielkenmerken en waarop jouw leden kunnen zoeken. Daarnaast houden wij de dating software kosteloos up-to-date. En dat is wel zo veilig.

Een datingwebsite starten met een geautomatiseerde backoffice? Zonder omkijken wordt elk lidmaatschap automatisch verlengd en het abonnementsgeld geïncasseerd. Via het administratie paneel heb jij een overzicht van al jouw inkomsten en daar pas jij je strategie op aan.

Specificaties
Prijs
1999 + 149 p/m
Levertijd
Pagina's
Online betalen
Klantenlogin
Vragen of advies?
#replace title#