• Online betalen tussen kopers en verkopers
  • Advertenties doorzoekbaar met filters
  • Helemaal gericht op top prestaties

€ 1.999,00
€ 2.418,79 incl btw


Verwachte levertijd 14 dagen

Geweldig webdesign, slimme techniek en helemaal gericht op top prestaties. Plus, er is genoeg ruimte voor veel advertenties. Adverteren op ons platform software is echt een eitje. Vergroot snel je aantal adverteerders en zie geweldige verkoopresultaten. Echt next-level online adverteren, mogelijk gemaakt door onze advertentiesites. Wil je een advertentiesite starten zonder gedoe? We regelen het!

Eigen advertentiesite opzetten

Zeker weten dat het klikt? Een advertentie website beginnen doe je 't liefst met een ervaren partner. Wij zijn zo'n partner. Lekker eigenwijs, maar wel betrokken. We zijn gedreven en gepassioneerd om een advertentiesite te maken die jouw doelgroep graag gebruikt. Dat is waar we voor gaan.

  • Wij zorgen voor creatief ontwerp zonder het gebruikersgemak uit het oog te verliezen;
  • We bouwen niet alleen wat je vraagt, maar wat je écht nodig hebt;
  • Jouw business is onze business. Dat realiseren we ons maar al te goed;
  • Het opzetten van een advertentiesite kost tijd. Wij investeren in de lange termijn.

Laten we samen iets moois maken!

Advertentie website bouwen..

..maar niet alleen voor de looks. Zelflerende navigatie per categorie, afbeeldingen die automatisch worden bijgesneden en gecomprimeerd, en een platform dat advertenties slim optimaliseert voor zoekmachines. Voor ons is dat gewoon. Een advertentiesite opzetten met bestaande bouwstenen?

Jazeker! Door ze te mixen met jouw wensen en wat subtiele aanpassingen kunnen wij snel een toffe advertentiesite maken. En ook nog eens betaalbaar. Wil jij een advertentiesite laten maken? Wij maken ze overtuigend en doeltreffend.

Advertentie website laten maken

Maar dan wel betrouwbaar en veilig. Een advertentiesite maken is geen hogere wiskunde. De innovaties zijn niet meteen zichtbaar. Maar als je dieper in een goed advertentieplatform duikt, wordt al snel duidelijk dat er een stevig fundament moet zijn. Advertentiesites moeten gewoon goed in elkaar zitten.

Wij willen voor jou een advertentiesite opzetten die moeiteloos blijft draaien, zelfs met duizenden producten en honderden actieve bezoekers, en dat op een simpele server. Dat is de advertentiesite waar we voor gaan, en we regelen het met Elasticsearch.

Advertentiesite starten

Met SiteCMS beheer je 'm zelf. Wij snappen als advertentiesite bouwer wat jij als adverteerder en koper nodig hebt, want dat verschilt per advertentieplatform. Tijdens de ontwikkeling van ons advertentieplatform hebben we al met jou als beheerder meegedacht, zodat je met het standaard advertentiesite software meteen goed aan de slag kunt.

Dankzij de slimme zoektechnologie voegt het automatisch nieuwe zoekmogelijkheden toe. Betalingen worden automatisch afgehandeld, en je hebt snel een overzicht van alle uitbetalingen. En natuurlijk heb je ook zelf de touwtjes in handen bij het beheren van de advertenties.

Succesvolle advertentiesite maken

Snel succes zien.. Waar komen je gebruikers vandaan? Wat zochten ze eigenlijk op? En welke gebruikers geven het meeste uit? Via ons statistiekenpaneel houd je alles in de smiezen. Supergemakkelijk, toch? Op basis daarvan pimpen wij of jij zelf je advertentiesite.

Een advertentiesite bouwen zonder marketing is als wachten op een trein op een verlaten station. Zin in een advertentiesite bouwen met meer bereik? Regel dan ons marketing team. Met SEO en SEA knallen we jouw advertentieplatform naar de top van zoekmachines.

Specifications
Prijs
€1999 + €149 p/m
Levertijd
Online betalen
Klantenlogin
Vragen of advies?
#replace title#