• Zoekmachine vriendelijk
  • Volledig zelf aanpasbaar
  • Doeltreffend design

€ 999,00
€ 1.208,79 incl btw


Verwachte levertijd 14 dagen

Een goede webshop laten maken met iDeal die winstgevend is? Onze specialisten gaan voor iedere shop tot het uiterste. Zij zijn gedreven en gepassioneerd. Met een focus op de juiste elementen in jouw shop volgen er meer bestellingen.

De slimme SEO techniek brengt jouw shop naar de top in zoekmachines. En dankzij ons eigen beheersysteem run jij jouw hele shop zelf. Met SiteCMS verwerkt jij jouw bestellingen bovenal snel en effectief.

Wedden dat 't klikt?

Een goede webshop laten maken bij een webwinkel bouwer die jij begrijpt? Wij zijn soms eigenwijs, maar wij brengen jou met onze passie verder. In enkele weken maken wij jouw webshop toonaangevend. In jouw webshop staat het volgende centraal:

  • Creatief design waarbij de usability niet verloren gaat;
  • Wij maken wat jij nodig hebt. Niet alleen het geen dat jij vraagt;
  • Jouw succes is ons succes. Daar verdiepen wij ons dan ook in;
  • Wij houden van lange termijn relaties. Daar investeren wij in.

Meer relevante bezoekers

Jij wilt bezoekers die jou vinden met Google. Want die converteren goed. Zoekwoord analyses, effectieve pagina's en een structuur die naadloos door Google begrepen wordt. Dat is pas het begin bij webshop laten maken. Jij wilt scoren op woorden met veel concurrentie?

Onze webshops zijn snel en veilig. En dat vindt Google prettig. We maken tevens een contentstrategie, we brengen jouw concurrentie in kaart en we verzorgen eerlijke linkbuilding. Een webwinkel laten maken die echt scoort in Google? Daarvoor moet jij bij ons zijn.

Veilig en betrouwbaar

Je hebt slechts een doel. Meer conversies. Wij ook! We hebben 4 seconden om jouw bezoeker te boeien. Klikt die 'm weg, dan zie je 'm niet meer terug. Klanten en zoekmachines rekenen jouw shop hard af op prestaties. Wij maken jouw shop sneller en veiliger dan ooit.

Wij kennen geen afhankelijkheden. Wij zijn verantwoordelijk. Hardware en software stemmen wij in eigen huis volledig op elkaar af. En dat is wel zo prettig. Daardoor wordt je nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Eigen webwinkel laten maken?

Beheer alles op 1 plek

Productbeheer, bestellingen behandelen of zoekfilters beheren? Jij doet dit allemaal zelf. Zonder gestuntel of gedoe. Met ons beheersysteem krijg jij de regie. Daarnaast houden wij SiteCMS gratis voor jou up-to-date. Handmatig updaten zoals met opensource is niet nodig.

  • Altijd veilig en up-to-date door cloud-oplossing;
  • Volledig geautomatiseerde administratie;
  • Uiterst eenvoudig productbeheer;
  • Koppelingen met honderden applicaties mogelijk.
Specificaties
Prijs
1999 + 49 p/m
Levertijd
Zoeken met filters
Online betalen
Klantenlogin
Vragen of advies?
#replace title#