• Meer leads, minimale kosten
  • 24/7 up-to-date website
  • Volledig zelf aanpasbaar

€ 699,00
€ 845,79 incl btw


Verwachte levertijd 14 dagen

Zakelijke website laten maken

Wij voorzien jouw website van een basisontwerp dat op jouw huisstijl wordt afgestemd. Google zal de structuur van die basis website volledig begrijpen. Met ons SiteCMS beheer jij je website helemaal zelf en dan ook zonder gestuntel of gedoe.

Een zakelijke website laten maken vanaf 699 euro, die klaar is voor het echte werk en binnen twee weken klaar is? Dat klinkt te mooi om waar te zijn.. Tja, we doen dit ook al sinds 2004.

Meer leads, minimale kosten

Zakelijke website laten maken? Maar dan op een prettige manier. Zonder al te veel poespas. Wij gaan ervoor. We zijn eigenwijs, maar betrokken. Gedreven en gepassioneerd. Simpel gezegd: Wij brengen jouw bedrijf dichter bij de doelgroep. En dat zo betaalbaar mogelijk.

  • We zorgen dat de basis website bij jouw bedrijf past;
  • Wij maken je website klaar om gevonden te worden;
  • We zorgen dat de nieuwe website beter presteert dan de vorige;
  • Wij investeren in lange termijn relaties met onze klanten.

Zelf makkelijk te wijzigen

Als je zo'n mooie zakelijke website laat maken, moet je die natuurlijk wel eenvoudig kunnen aanpassen. Wij stellen SiteCMS zorgvuldig voor jou samen. Je ziet alleen de knoppen die nodig zijn. Dat vereenvoudigd het beheren van jouw website.

Een referentie toevoegen, bedrijfsnieuws publiceren of een foto wijzigen? Je doet het allemaal zelf. Zonder gestuntel. Dat maakt het beheren van je website leuk. Je doet het daardoor vaker en daardoor levert jouw website ook nog meer op. Waar wacht je nog op?

Website met uniek design laten maken

Feedback op uw ontwerp? Geen probleem. We gaan tot het uiterste. De premium bezorgd meer leads uit dezelfde bezoekersaantallen. En met de zoekmachine vriendelijke structuur ontvangt u gratis relevante bezoekers. We maken uw premium bliksemsnel. Navigeren werkt zelfs zonder paginavernieuwing. Niet alleen het design, maar ook de werking, overschaduwd daardoor uw concurrentie. En dat is wel zo goed. Met alleen een mooie website komt u er namelijk niet.

Website met uniek ontwerp

U weet alles van uw markt en geeft aan wat u wilt bereiken. Wij weten alles voor online succes en maken plannen om uw doelstellingen te behalen. Voor een premium doen wij veel extra. Bij het opzetten van uw premium website staat het volgende centraal:

  • We maken een creatief ontwerp, zonder in te leveren op usability;
  • We verdiepen ons in uw business, uw business is onze business;
  • We bouwen niet alleen wat u vraagt, vooral wat u nodig heeft;
  • Wij investeren in lange termijn relaties, voor meer online succes.

 

Specificaties
Prijs
699 + 39 p/m
Levertijd
Zoeken met filters
Online betalen
Klantenlogin
Vragen of advies?
#replace title#