Content pagina laten publiceren
Lever een tekst en jouw beeldmateriaal aan en een collega publiceert die content netjes op een nieuwe webpagina binnen jouw website.
45
Elk type website
Content beheer
€ 45,00
Webshop product toe laten voegen
Lever jouw productteksten, foto’s en productkenmerken bij ons aan en wij zorgen ervoor dat jouw product netjes in jouw webshop gepubliceerd wordt.
90
Webshop
Content beheer
€ 90,00
E-mail in laten stellen op Samsung
Omschrijving: E-mail in laten stellen op Samsung. Kom met jouw Samsung langs bij ons op kantoor. Wij stellen jouw e-mail in op jouw Samsung. E-mail instellen op Samsung? Binnen een uurtje hebben wij dit geregeld.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
E-mail in laten stellen in Outlook
Omschrijving: E-mail in laten stellen in Outlook. Via TeamViewer kijken wij mee op jouw computer en stellen wij jouw e-mailaccount in jouw Outlook in. Lever ons jouw TeamViewer ID en TeamViewer wachtwoord aan en wij voegen jouw e-mail account toe aan Outlook.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
E-mail in laten stellen in Windows live mail
Omschrijving: E-mail in laten stellen in Windows live mail. Via TeamViewer kijken wij mee op jouw computer en stellen wij jouw e-mailaccount in jouw Windows live mail omgeving in. Lever ons jouw TeamViewer ID en TeamViewer wachtwoord aan en wij voegen jouw e-mail account toe aan Windows live mail.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
E-mail in laten stellen op iPhone
Omschrijving: E-mail in laten stellen op iPhone. Kom met jouw iPhone langs bij ons op kantoor. Wij stellen jouw e-mail in op jouw iPhone. E-mail instellen op iPhone? Binnen een uurtje hebben wij dit geregeld.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
Profielpagina in laten richten
Lever alle gewenste profielkenmerken aan en wij zorgen ervoor dat die kenmerken op het profiel binnen jouw datingsite worden getoond.
180
Datingsite
Content beheer
€ 180,00
Zoekfilters in laten stellen
Lever aan waarop men moet kunnen zoeken in jouw overzicht. Wij zorgen ervoor dat jouw overzicht doorzoekbaar wordt met alle gewenste zoekfilters.
180
Elk type website
Content beheer
€ 180,00
Tekstpagina laten schrijven
Laat een tekst schrijven voor op jouw website. Een collega neemt contact met jou op om jouw wensen te bespreken en schrijft een tekst van +/-250 woorden.
180
Elk type website
Content beheer
€ 180,00
Join our CMS community
Inschrijven