Content pagina laten publiceren
Lever een tekst en jouw beeldmateriaal aan en een collega publiceert die content netjes op een nieuwe webpagina binnen jouw website.
45
Elk type website
Content beheer
€ 45,00
E-mail in laten stellen in Outlook
Omschrijving: E-mail in laten stellen in Outlook. Via TeamViewer kijken wij mee op jouw computer en stellen wij jouw e-mailaccount in jouw Outlook in. Lever ons jouw TeamViewer ID en TeamViewer wachtwoord aan en wij voegen jouw e-mail account toe aan Outlook.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
E-mail in laten stellen in Windows live mail
Omschrijving: E-mail in laten stellen in Windows live mail. Via TeamViewer kijken wij mee op jouw computer en stellen wij jouw e-mailaccount in jouw Windows live mail omgeving in. Lever ons jouw TeamViewer ID en TeamViewer wachtwoord aan en wij voegen jouw e-mail account toe aan Windows live mail.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
E-mail in laten stellen op iPhone
Omschrijving: E-mail in laten stellen op iPhone. Kom met jouw iPhone langs bij ons op kantoor. Wij stellen jouw e-mail in op jouw iPhone. E-mail instellen op iPhone? Binnen een uurtje hebben wij dit geregeld.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
E-mail in laten stellen op Samsung
Omschrijving: E-mail in laten stellen op Samsung. Kom met jouw Samsung langs bij ons op kantoor. Wij stellen jouw e-mail in op jouw Samsung. E-mail instellen op Samsung? Binnen een uurtje hebben wij dit geregeld.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
Ondersteuning website inrichting
Samen met een van onze consultants ga jij 4 uur bij ons op kantoor aan de slag met de inrichting van jouw website, webshop, datingsite of platform.
360
Elk type website
Website beheer
€ 360,00
Logo laten maken
Eigen logo met 100% tevredenheidsgarantie
299
Elk type website, Werkplek
Uitbreiden
€ 299,00
Google for jobs laten configureren
Zorg ervoor dat jouw vacatures in Google for jobs gevonden worden. Wij richten de Google for jobs snipper structuur voor jou in.
450
Vacaturesite
Website beheer
€ 450,00
Matchmaker in laten richten
Lever alle profielkenmerken, het ik zoekprofiel bij ons aan en geef aan waar het systeem op mag matchen. wij zorgen ervoor dat de matchmaker doet wat jij wilt dat het moet doen.
450
Datingsite
Website beheer
€ 450,00
Join our CMS community
Inschrijven
#replace title#