Eigen logo met 100% tevredenheidsgarantie

€ 299,00
€ 361,79 incl btw

Een logo is het visitekaartje van jouw bedrijf. Wil je een waanzinnig logo laten maken dat indruk maakt? Wij ontwerpen logo’s die makkelijk te herkennen zijn en gelijk duidelijk maken waar jouw merk voor staat. Wij vinden je mening daarbij belangrijk. Een logo laten ontwerpen is een proces waar je volledig bij betrokken wordt. Een tijdloos logo laten maken? Wij helpen je graag aan een veelzijdig logo dat perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Herkenbaar logo maken

Zoek jij een professionele logo maker met ervaring? Wij hebben ervaring sinds 2004 met logo’s maken. Wij willen je helpen aan een waanzinnig nieuw logo. Een doeltreffend logo laten maken dat bij je bedrijf past? Wij maken logo’s waarin het volgende centraal staat:

  • Creatief design dat afgestemd is op jouw wensen;
  • Jouw business wordt onze business. Daar verdiepen we ons in;
  • Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent;
  • Je logo wordt binnen 5 werkdagen aangeleverd.

Geweldig logo design

Wij betrekken je volledig bij het logo ontwerpen. Je betaalt eenmalig slechts €299,–. Daarmee kan jij  oneindig aanpassingen doorgeven op het aangeleverde ontwerp. Jij weet als geen ander wat je merk zal versterken. Samen werken wij graag aan jouw perfecte logo.

Het logo ontwerpen wij binnen vijf werkdagen. Je krijgt het logo aangeleverd in alle web en print standaarden. Daardoor kan jij gemakkelijk jouw logo laten printen. En jouw logo eenvoudig online plaatsen. Ook krijg jij 100% eigendomsrechten over de bestanden.

Prijs
299
Uren
3
Type website
Elk type website, Werkplek
Doel
Uitbreiden
Levertijd
5 werkdagen
#replace title#