Platform inrichten
Heb jij een platform laten maken? Lever al jouw wensen bij ons aan en wij configureren jouw complete platform.
1620
Platform
Website beheer
€ 1.620,00
Vacaturesite inrichten
Beschrijving: heb jij een vacaturesite laten bouwen en kom je er niet uit met de inrichting van de vacaturesite? Met deze ondersteuning ontzorgen wij jou volledig met de inrichting van de vacaturesite. Wij voegen zoekfilters toe, wij stellen de vacature eigenschappen in en maken jouw vacaturesite helemaal klaar voor Google for jobs. Wil jij je vacaturesite in laten richten? Wij stellen je menuopties in, voegen je webpagina’s toe en zorgen ervoor dat jouw formulieren uitkomen op jouw inbox. Na de
1170 euro
Vacaturesite
Website beheer
€ 1.170,00
Zakelijke website inrichten
Menustructuur laten inrichten Teksten toe laten voegen Foto's laten plaatsen
720
Zakelijke website
Website beheer
€ 720,00
Matchmaker in laten richten
Lever alle profielkenmerken, het ik zoekprofiel bij ons aan en geef aan waar het systeem op mag matchen. wij zorgen ervoor dat de matchmaker doet wat jij wilt dat het moet doen.
450
Datingsite
Website beheer
€ 450,00
Google for jobs laten configureren
Zorg ervoor dat jouw vacatures in Google for jobs gevonden worden. Wij richten de Google for jobs snipper structuur voor jou in.
450
Vacaturesite
Website beheer
€ 450,00
Zoeken met Google kaarten toevoegen
Zorg ervoor dat mensen op jouw website met filters en locaties kunnen zoeken op een Google kaart. Wij voegen Google kaarten toe op jouw website.
450
Platform, Vacaturesite
Content beheer
€ 450,00
Menustructuur in laten richten
Lever de gewenste menuopties, teksten en beeldmateriaal aan en een collega maakt 5 a 10 pagina’s aan en koppelt die aan jouw hoofdmenu.
450
Elk type website
Content beheer
€ 450,00
SEO landingspagina laten maken
Wij schrijven een zoekmachine vriendelijke tekst en publiceren die op jouw website. We zorgen ervoor dat Google de inhoud begrijpt.
450
Elk type website
SEO
€ 450,00
Ondersteuning website inrichting
Samen met een van onze consultants ga jij 4 uur bij ons op kantoor aan de slag met de inrichting van jouw website, webshop, datingsite of platform.
360
Elk type website
Website beheer
€ 360,00
Join our CMS community
Inschrijven
#replace title#