SEO landingspagina laten maken
Wij schrijven een zoekmachine vriendelijke tekst en publiceren die op jouw website. We zorgen ervoor dat Google de inhoud begrijpt.
450
Elk type website
SEO
€ 450,00
Menustructuur in laten richten
Lever de gewenste menuopties, teksten en beeldmateriaal aan en een collega maakt 5 a 10 pagina’s aan en koppelt die aan jouw hoofdmenu.
450
Elk type website
Content beheer
€ 450,00
Content pagina laten publiceren
Lever een tekst en jouw beeldmateriaal aan en een collega publiceert die content netjes op een nieuwe webpagina binnen jouw website.
45
Elk type website
Content beheer
€ 45,00
Tekstpagina laten schrijven
Laat een tekst schrijven voor op jouw website. Een collega neemt contact met jou op om jouw wensen te bespreken en schrijft een tekst van +/-250 woorden.
180
Elk type website
Content beheer
€ 180,00
Google for jobs laten configureren
Zorg ervoor dat jouw vacatures in Google for jobs gevonden worden. Wij richten de Google for jobs snipper structuur voor jou in.
450
Vacaturesite
Website beheer
€ 450,00
Zoeken met Google kaarten toevoegen
Zorg ervoor dat mensen op jouw website met filters en locaties kunnen zoeken op een Google kaart. Wij voegen Google kaarten toe op jouw website.
450
Platform, Vacaturesite
Content beheer
€ 450,00
E-mail in laten stellen in Outlook
Omschrijving: E-mail in laten stellen in Outlook. Via TeamViewer kijken wij mee op jouw computer en stellen wij jouw e-mailaccount in jouw Outlook in. Lever ons jouw TeamViewer ID en TeamViewer wachtwoord aan en wij voegen jouw e-mail account toe aan Outlook.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
E-mail in laten stellen in Windows live mail
Omschrijving: E-mail in laten stellen in Windows live mail. Via TeamViewer kijken wij mee op jouw computer en stellen wij jouw e-mailaccount in jouw Windows live mail omgeving in. Lever ons jouw TeamViewer ID en TeamViewer wachtwoord aan en wij voegen jouw e-mail account toe aan Windows live mail.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
E-mail in laten stellen op iPhone
Omschrijving: E-mail in laten stellen op iPhone. Kom met jouw iPhone langs bij ons op kantoor. Wij stellen jouw e-mail in op jouw iPhone. E-mail instellen op iPhone? Binnen een uurtje hebben wij dit geregeld.
90 euro
Werkplek
Meer conversie
€ 90,00
Join our CMS community
Inschrijven
#replace title#